18 mei informatiemiddag nieuwe zonnecentrale bij Marin

Het is zover. We zijn bijna klaar om de definitieve inschrijving voor de tweede zonnecentrale bij MARIN te kunnen starten. De investeringskosten en exploitatiekosten hebben we in beeld en de business case laat een aantrekkelijk rendement zien op uw investering in lokale duurzame energieopwekking. We leggen nu de laatste hand aan de deelnamedocumenten en de contracten met MARIN voor gebruik van het dak. 

Op donderdag 18 mei a.s. organiseren we een informatiemiddag over de deelname aan en de definitieve inschrijving voor de tweede coöperatieve zonnecentrale bij het MARIN voor diegenen die zich d.m.v. de voorinschrijving hebben aangemeld voor de aanschaf van Zonnestroomdelen in deze zonnecentrale.

Voorafgaand aan de informatiemiddag sturen we het informatiememorandum (waarin alle informatie over het project en uw deelname beschreven is), de deelnameovereenkomst en de statuten van de coöperatie toe.

MARIN medewerkers hebben voorrang bij de definitieve inschrijving op de 1200 beschikbare zonnestroomdelen. Daarna wordt de definitieve inschrijving opengesteld voor de overige inschrijvers waarbij toekenning plaats vindt op volgorde van datum van voorinschrijving.

Deelnemen aan de voorinschrijving  kan door een vrijblijvende email te sturen naar: info@marinopzon.nl onder vermelding van:
– vrijblijvende voorinschrijving zonnecentrale MARIN op Zon
– uw naam, adres en telefoonnummer
– een indicatie van het aantal zonnestroomdelen waarin men interesse heeft

Meer informatie op: een-nieuwe-zonnecentrale-bij-marin